Norwegian Danish Dutch English German Icelandic Italian Polish Spanish Swedish
Demo

Kjøkken JKE Design

Et velbrygget kjøkken

Med Riva har dere alle muligheter til å skape et helt unikt uttrykk. Ren design med mulighet for å kombinere med vanlige håndtak eller med integrerte Line- og Designhåndtak oppe eller nede. Riva kan leveres hvitmalt, malt etter fargekode, høyglansmalt eller belagt med liggende finer i et utvalg av JKE Designs finertyper.

JKE Et velbrygget kjøkken

Klassisk kjøkken

Klassisk nostalgi som appellerer til romantikeren i deg. Milano kan leveres hvitmalt, malt etter fargekode, høyglansmalt eller belagt med vaniljefarget folie med kantpatinering. Skap ditt eget personlige uttrykk.

Milano
Dyrk romantikeren i deg med Milanos lett patinerte overflate. I dette kremfargede Milano-kjøkkenet er kokeplassen en hjørneløsning med integrert ventilator. Merk også den avrundede søyleavslutningen, den stilfulle sokkelen og den elegante avslutningen mot taket.

Milano farget

Milano er klassisk nostalgi med fritt valg mellom 2500 farger: Hvitmalt, almuerød, sart krem, lavendelblå som det gamle spisebordet eller noe helt annet? Milano kan også leveres med håndpatinert folie. På dette kjøkkenet er benkeplaten i en helt spesiell granitt, med ujevn overflate skapt ved hjelp av vann under høyt trykk.

http://jke-design.no/